Jouw evenement zwerfafvalvrij

Door voorafgaand aan en tijdens je evenement bewuste keuzes en afspraken te maken met deelnemers en bezoekers, kan veel (zwerf)afval worden voorkomen. Mooi Schoon, het zwerfafvalprogramma van ROVA, helpt je graag om van jouw evenement een schoon evenement te maken. Een goed verzorgd en schoon evenement is veel leuker!

Hoe kunnen we je helpen:

  1. Tips Schoon evenement
    Lees eerst de tips: hoe voorkom je zwerfafval, zowel voorafgaand als tijdens je evenement.

  2. Aanvraagformulier middelen
    Je kunt met het aanvraagformulier gratis middelen zoals afvalgrijpers, afvalkarren etc. te leen krijgen om het evenement(enterrein) schoon te houden of opnieuw schoon te maken. Vul het formulier hiernaast digitaal in of download de PDF en stuur deze naar info@mooi-schoon.nl

  3. Communicatie
    We bieden twee gratis downloads aan: een poster voor omwonenden en het Mooi Schoon logo. Deze middelen kun je inzetten om bezoekers en deelnemers voorafgaand en tijdens je evenement te stimuleren om de omgeving schoon te houden.

Let op: Mooi Schoon faciliteert geen afvalbakken en haalt geen afval op van evenementen. Voor het inzamelen en afvoeren van afval volg de aanwijzingen uit de evenementenvergunning.  

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op via info@mooi-schoon.nl of bel ons op (038) 427 37 77.

 

ä