Landelijke Opschoondag 2022

Landelijke Opschoondag 2022
 

Op zaterdag 19 maart 2022 was de Landelijke Opschoondag. Het Mooi Schoon-team van ROVA heeft 24 opruimacties kunnen faciliteren. Grijpers, hesjes, handschoenen en rollen vuilniszakken werden op deze locaties gebracht, en na de acties werd alles weer opgehaald inclusief het verzamelde zwerfafval. De organisatoren van de verschillende acties maakten er met een hapje en een drankje een gezellige dag van. De opkomst was groot en het weer was werkelijk prachtig. Met buren, vrienden en familie werd er op grote schaal opgeruimd, vuil weg geprikt en alles netjes aan geveegd.

Maar er gebeurde meer. Ook in kleine groepjes of individueel werd zwerfafval geruimd. Met elkaar is er heel veel werk verzet. Zo gaan de straten weer schoon en fris de lente in. Een schone straat om straks de bloemetjes weer buiten te kunnen zetten, en de kinderen heerlijk buiten te laten spelen. 

Het team van Mooi Schoon is enorm trots op alle organisatoren en vrijwilligers.  Zonder jullie inzet zijn deze acties niet mogelijk! 

Hartelijk dank!

Ook deze straat is weer ‘voorjaarsschoon’!

 

 

 

 

ä