Mooi Schoon is in het bezit van een prachtig Mooi Schoon bus en twee Mooi Schoon aanhangers. De bus en aanhangers worden elk jaar ingezet bij verschillende mooie initiatieven van vrijwilligers om de omgeving op te schonen van zwerfvuil. Wil jij ook gebruik maken van de Mooi Schoon bus of aanhanger? Meld dan hier jouw actie aan en misschien wordt jouw actie ondersteund met de inzet van de Mooi Schoon bus of aanhanger*.

De Mooi Schoon bus en aanhanger worden regelmatig ingezet bij diverse opschoonacties. De Mooi Schoon begeleiders komen dan naar jouw locatie en brengen de opschoonmaterialen en hun kennis over zwerfafval naar jullie toe. De Mooi Schoon bus en aanhanger bevat alle materialen die je nodig hebt bij jouw actie op de dag zelf.

Opschoonmaterialen
De Mooi Schoon bus en aanhanger zitten vol met opschoonmaterialen tot 50 personen. De opschoonmaterialen die je in de bus kan vinden zijn:

  • Afvalgrijpers
  • Veiligheidshesjes
  • Handschoenen
  • Vuilniszakken
  • Statafels

Mooi Schoon begeleiders
Bij de Mooi Schoon bus en aanhanger hoort ook altijd een Mooi Schoon begeleider. De begeleider(s) helpen jullie opgang met het uitdelen van de opschoonmaterialen. Daarnaast hebben zij ook voldoende kennis van zwerfvuil. Als je nog vragen hebt over zwerfafval dan kun jij deze aan één van de begeleiders vragen. Na de actie nemen de begeleiders de opschoonmaterialen en het verzamelde zwerfafval weer mee.

 * Let op het aanmelden van een actie betekent niet direct dat je de Mooi Schoon bus of aanhanger krijgt.

ä